## IAFL USA-Canada Meeting, Seattle, Washington

## Day One: Thursday September 12, 2024 (2.5 hours 8:30am-11am) 2 hours 30 minutes total

- a. Welcome Remarks: Peter Buchbauer & Kay Melby (5min; 8:30am-8:35am)
- b. Seattle introductory speaker: Judge Abby Abinanti (1 hour; 8:35am-9:35am)
- c. BREAK (25 min; 9:35am-10:00am)
- d. Hot Topics in Family Law (1 hour; 10:00am-11:00am)
  - i. Julie Gerock
  - ii. Caroline Harnois
  - iii. Lucy Loizou

## Day Two: Friday September 13, 2024 (3.5 hours 8:30am-12:00pm) 3 hours 30 minutes total

- a. Sleepless in Seattle: Losing Sleep over Complex Financial Quagmires (1 hour 30 min; 8:30am-10:00am)
  - 1. Ric Roane moderator
  - 2. Nancy Green
  - 3. Richard Diamond
  - 4. Heather Apicella
  - 5. Jeffrey Brend
- b. BREAK (30 min; 10:00am-10:30am)
- c. Custody Conundrums IRL: Decoding a Child's "Nope," "No Way," "IDK" and Other Legal Labyrinths (1 hour 30 min; 10:30am-12:00pm)
  - 1. Kelly Schindell DeLacey moderator
  - 2. Gretchen Rubel
  - 3. Ginger Connell
  - 4. Michael Stangarone
  - 5. Stacy Heard

## Day Three: Saturday September 14, 2024 (3 hours 9:00am-12:00pm) 3 hours total

- a. Chapter meetings (1 hour; 9:00am-10:00am)
- b. BREAK (30 minutes; 10:00am-10:30am)
- c. *Marcum Presentation* to Fellowship (10:30am 10:40am)
- d. Baldwin v. Reed Baldwin (1 hour 15 min; 10:40am–11:55pm)
  - i. Ret. Judge Dianna Gould-Saltman
  - ii. Lucy Loizou & Mudita Chawla as facilitators
- e. Closing remarks: Peter Buchbauer & Kay Melby (5 min; 11:55am 12:00pm)