INTRODUCTION TO INTERNATIONAL FAMILY LAW San Francisco, CA, May 14, 2019				
TIME	DURATION	CLE CREDIT	ТОРІС	SPEAKER
8 am to 9 am	60 mins		BREAKFAST	
9 am to 9:10 am	10 mins		Welcome	Mia Reich Sjogren, Esq., President, IAFL - Sweden and Jorge M. Cestero, Esq., President USA Chapter of the IAFL - FL
9:10 am to 9:15 am	5 mins		Overview of Morning Program (Financial Issues) and Speakers	Pamela M. Sloan, Esq., New York, NY
9:15 am to 10:15 am	60 mins	1	International Discovery of Financial Information: "How To"	Ariel Leichter-Maroko, Esq., Beverly Hills, CA
10:15 am to 11:15 am	60 mins	1	International Agreements: Prenuptial, In-Marriage and Settlement: "Perils"	Thomas J. Sasser, Esq., West Palm Beach, FL
11:15 am to 11:25 am	10		BREAK	
11:25 am to 12:25 pm	60 mins	1	International Enforcement Issues: "How To"	Steven K. Yoda, Esq., Woodland Hills, CA
12:25 to 12:45 pm	20 mins	0	In Conversation: Two Icons of the IAFL	Thomas Wolfrum, Esq., Walnut Creek CA and Lowell Sucherman, Esq., San Francisco, CA
12:45 pm to 1:35 pm	50 mins		LUNCH	
1:30pm to 1:35 pm	5 mins		Overview of Afternoon Program (Parenting Issues) and Speakers	Pamela M. Sloan, Esq., New York, NY
1:35 pm to 2:35 pm	60 mins	1	Hague Convention on Custody: "What and How"	Brent Seymour, Esq., San Francisco, CA
2:35 pm to 3:35 pm	60 mins	1	International Issues Concerning Same Sex Parents	Ming Wong, Esq., San Francisco CA (National Center for Lesbian Rights)
3:35 pm to 3:45 pm	10		BREAK	
3:45 pm to 4:45 pm	60 mins	1	International Parenting Agreements: "Perils and Enforcement"	Stephen Page, Esq., Brisbane, Australia
4:45 pm to 5:00 pm	15 mins		In Two Minutes: "What the IAFL Has Done for Me and My Career"	Fellows from around the globe